Home » Events » BouwKennis Jaarbijeenkomst 2022

BouwKennis Jaarbijeenkomst 2022

15 september, 2022
13:30 uur
Erasmus Paviljoen Rotterdam

De BouwKennis Jaarbijeenkomst is hét jaarlijkse kennisevenement voor de bouw-, vastgoed- en installatiebranche. Ieder jaar komen alle aangesloten partijen samen om de nieuwste trends in bouwmarketing te ontdekken. De basis van de Jaarbijeenkomst is altijd gelijk; het doel is om de bezoeker handvatten te geven om binnen de bouwsector succesvol te zijn met behulp van interessante kennis onderwerpen. Dit jaar is de BouwKennis Jaarbijeenkomst op donderdag 15 september 2022.

Tijdens de Jaarbijeenkomst zullen de 4 P’s in de marketingmix centraal staan. Kun je je marketingmix nog steeds insteken op deze vier factoren? De toekomst van marketing is data-driven, ook in de bouwsector. We nodigen je graag uit om samen met ons die toekomst te verkennen! De inloop start om 12:45 uur. De opening van de Jaarbijeenkomst is vervolgens om 13:30 uur.

De verwachting is dat het officiële programma rond 17:00 uur is afgelopen, waarna er een afsluitende borrel georganiseerd is. De exacte tijden van het programma delen we op een later moment.

Let op: De BouwKennis Jaarbijeenkomst is een exclusief evenement voor BouwKennis Abonnees. Ook BouwKennis abonnee worden of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Ook dit jaar hebben we weer veelbelovende sprekers geregeld die de Jaarbijeenkomst opluisteren:

 

Key-note sprekers: Arno Folkerts & Paul Smit

 Arno Folkerts is een sterk voorbeeld van een moderne coachende directeur. Hij is een man van de praktijk die met kennis, gevoel, humor, kwetsbaarheid en wilskracht op zowel strategisch als operationeel niveau verandering eenvoudig en concreet maakt.

Filosoof & cabaretier Paul Smit is een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij combineert humor en inhoud en gaat in op thema’s als samenwerking, innovatie, beïnvloeding & verandering.

Update bouwproductie & prognoses: Guido van Beek

Als íemand goed in staat is om de woning- en utiliteitsbouw te analyseren en de data hiervan in een toegankelijke context te schetsen, dan is Guido het wel. Hij vindt het leuk om de complexiteit van de bouwsector te ontrafelen: niet alleen gebeurt er daar vakinhoudelijk een hoop, je hebt ook de bouwtechnische kant, het politieke aspect en de sociale kant. Deze factoren brengt hij graag samen in een overzichtelijk totaalplaatje. Wat dat betekent voor de prognoses voor de bouwsector? Dat vertelt Guido jou graag op 15 september!

Dagvoorzitter: Boudewijn Goedhart

De dagvoorzitter die ons met genoeg energie door de dag heen zal begeleiden is niemand minder dan onze eigen Boudewijn Goedhart. Boudewijn geeft sinds 2007 leiding aan het BouwKennis team. Boudewijn heeft visie en een rijke ervaring in het bedrijfsleven. Met zijn kennis over marketing, strategie en innovatie is het dan ook geen verrassing dat hij een veel gevraagd spreker is.