Home » Het maken of scherpstellen van je managementrapportage

Het maken of scherpstellen van je managementrapportage

Het maken van een managementrapportage is geen doel op zich. Een goede managementrapportage moet in één oogopslag inzicht bieden in de stand van zaken van het bedrijf, maar ook van de markt waarin je je bevindt. Deze kennis is onmisbaar bij het nemen van de juiste beslissingen.

BouwKennis helpt je hierbij met de maandelijkse managementsamenvatting. Deze managementsamenvatting is onderdeel van het BouwKennis Basisabonnement. Binnen dit abonnement ontvang je iedere laatste vrijdag van de maand een pdf-bestand met een actueel overzicht van de belangrijkste indicatoren voor de bouwen woonsector. De rapportage bestaat uit de volgende vier pijlers: economie, woningmarkt, bouwmarkt en bouwproductie. De ontwikkelingen binnen deze vier pijlers worden in samenhang besproken, maar ook wordt er ingezoomd op deze pijlers. Op deze manier ben je snel op de hoogte van de stand van zaken binnen onze branche.


Bron: BouwKennis managementsamenvatting april 2017

Meer weten?

Benieuwd naar de volledige inhoud van de managementsamenvatting? Bekijk dan hier de inhoudsopgave. Of vraag kosteloos de meest recente managementsamenvatting aan via het formulier in de rechter zijbalk! Kunnen we je op een andere manier helpen bij het maken of scherpstellen van je managementrapportage of andere plannen? Laat het ons weten. Onze specialisten denken graag met je mee.