Home » Over Ons

Over Ons

BouwKennis

Het succes van je organisatie valt of staat met het maken van de juiste beslissingen. Betrouwbare markt- en marketinginformatie is hierbij essentieel. Het helpt je bij de dagelijkse gang van zaken, het op tijd signaleren van trends en het bepalen van je marktpotentieel. Goede marktinformatie is de basis voor plannen, controleert en inspireert.

Het verzamelen van markt- en marketinginformatie kost echter tijd, capaciteit en kennis. Dit geldt ook voor de duiding en praktijkgerichte presentatie van de informatie. Het liefst heb je een betrouwbare partner die dit voor je verzorgt. Een professionele maar vriendelijke leverancier van strategische informatie die flexibel inspeelt op jouw informatiebehoefte.

Voor de bouw-, installatie- en vastgoedbranche is BouwKennis deze leverancier. Door gebruik te maken van BouwKennis bespaar je tijd en haal je capaciteit en kennis in huis. BouwKennis is voor vele bedrijven in de bouw-, installatie- en vastgoedmarkt al jarenlang een betrouwbare partner. Ons uitgebreide portefeuille van producten en diensten zorgt ervoor dat je in al je informatiebehoeften bent voorzien. Ons doel is om samen met jou een slimmere en een meer klantgerichte bouwketen te creëren. Het maken van weloverwogen keuzes op basis van betrouwbare markt- en marketinginformatie speelt hierin volgens ons een sleutelrol.

Marketing & Support

Boudewijn Goedhart
Directeur
Carola Heijden
Manager Marketing & Data
Frans Klaver
Financieel Manager
Shirrin Vonk
Grafisch Vormgever
Hanne Geerse
Marketing & communicatiespecialist

Marktinformatiespecialisten

Maurice van Dijk
Managing informatieadviseur
Jacco Ridderhof
Senior adviseur
Janneke Filius
Marktinformatiespecialist
Daan Koekebacker
Marktinformatiespecialist

Vakredactie

Remco Tuns
Hoofdredacteur
Guido van Beek
Senior marktanalist
Marc van Wijk
Marktanalist
Fleur Hanse
Junior marktanalist
Mare Juričev Barbin
Junior Data Analist
Toni Vukašinović
Junior Data Specialist

Vakredactie Duitsland

Alexander Faust
Marktanalist
Christian Packwitz
Marktanalist

Marktinformatiespecialisten Duitsland

Margareta Kocijančić
Marktinformatiespecialist