OPLOSSING

Voor jouw

Maatwerkvragen

Wat is een analyse op maat?

Elk bedrijf is uniek en kent andere uitdagingen en behoeften. Onze analisten werken graag aan oplossingen op maat die perfect aansluiten op jouw vraagstukken.

Waarom is het belangrijk?

Onze marktanalisten helpen je graag met het opzetten van een gezamenlijk maatwerktraject, het bepalen van je doelen en richting geven aan je strategie. Samen analyseren we hoe de volgende stappen er uit kunnen zien en stemmen dit af op jouw ambities.

BOUWKENNIS

Gestructureerde data op één plek

────

BouwKennis biedt jou gestructureerde marktdata over de gebouwde omgeving. Dankzij het multi-client karakter van onze data is de investering beperkt en ontzorgen we jou van een tijdsintensief en kostbaar proces.

Verrijkt met eigen onderzoek

────

Data uit alle relevante externe bronnen hebben wij reeds voor je verzameld en gestructureerd in ons datawarehouse. Dit vertalen we voor jou naar direct toepasbare kennis, door het te verrijken met eigen onderzoek en te voorzien van visie en duiding op de markt.

Van data naar visie en inzichten

────

Onze marktanalisten kennen de markt en de ontwikkelingen door en door. Zij maken voor jou de vertaalslag vanuit de data, zodat jij direct inzicht hebt in jouw markt om je strategie op te bepalen. Dit doen zij in multi-client vorm, of ze maken het voor je op maat!

Vertaling naar pakkende content

────

Vanuit data, visie en inzichten bieden we graag hulp bij het vertalen van jouw strategie naar pakkende content en communicatie. Onze contentmarketeers kennen de bouw- en installatiekolom als geen ander en zijn graag jouw contentcollega op afstand.

Weten hoe we jou kunnen helpen

met jouw maatwerkvragen?

Maurice-rond-1

OPDRACHTGEVERS

Organisaties die profiteren van onze oplossing

© Bouwkennis B.V.   |   Alle rechten voorbehouden

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner