Over BouwKennis

Hoe wij jou helpen bij het nemen van

betere beslissingen

MicrosoftTeams-image (5)

Dé dataleverancier van de Europese bebouwde omgeving

Het succes van je organisatie valt of staat met het maken van de juiste beslissingen. Betrouwbare markt- en marketinginformatie is hierbij essentieel. Het helpt je bij de dagelijkse gang van zaken, het op tijd signaleren van trends en het bepalen van je marktpotentieel. Goede marktinformatie is de basis voor plannen, controleert en inspireert. BouwKennis biedt jou gestructureerde marktdata over de gebouwde omgeving en ontzorgt jou van een tijdsintensief en kostbaar proces.

people-2569234_640

ERVAREN

Waarom BouwKennis?

Klanten weten ons al ruim 20 jaar te vinden voor antwoorden op grote strategische vraagstukken. Wat ons aantrekkelijk maakt? Onze gedegen, goed onderbouwde analyses, het snel kunnen opschakelen bij klantvragen en daarnaast zijn we ook heel ‘gewoon’. Geen poeha, sterallures of fratsen. Jij bent op zoek naar een betrouwbare en professionele partner die toegankelijk is en jou kan ontzorgen. Of dit nu gaat over het doormeten van jouw bedrijf qua marketingkeuzes of als je wil weten wat voor impact de huidige wet- en regelgeving heeft op jouw bedrijf – wij hebben altijd wel een antwoord voor je.

BouwKennis bestaat uit een doortastende, enthousiaste club mensen die een sterk onderbouwd verhaal bieden als kennisexperts binnen de totale bouwkolom. Met een stevig portfolio aan unieke producten, helpen wij bedrijven met het maken van slimmere keuzes op strategisch niveau. Klinkt dit wollig? Daar houden we niet van. We sturen aan op feiten, cijfers, die verrijkt worden door een accurate contextschets.

Onze aanpak

Data uit alle relevante externe bronnen hebben wij reeds voor je verzameld en gestructureerd in ons datawarehouse. Dit vertalen we voor jou naar direct toepasbare kennis, door het te verrijken met eigen onderzoek en te voorzien van visie en duiding op de markt. Onze marktanalisten kennen de markt en de ontwikkelingen door en door. Zij maken voor jou de vertaalslag vanuit de data, zodat jij direct inzicht hebt in jouw markt om je strategie op te bepalen.

Vanuit data, visie en inzichten bieden we graag hulp bij het vertalen van jouw strategie naar pakkende content en communicatie. Onze contentmarketeers kennen de bouw- en installatiekolom als geen ander en zijn graag jouw contentcollega op afstand.

Lounge

Wil je nóg meer weten?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse update!

Schrijf je nu in
Visual-Nieuws_Bouwkennis

OPDRACHTGEVERS

Trots dat we voor deze bedrijven mogen werken

Rockwool
Technische Unie
1280px-ABB_logo.svg
BMI_MONIER_RGB
Bouwmaat-logo-CMYK-payoff
logo-hager3
Logo-Legrand-Red-PNG
DYKA-Nature-s-Network-logo-PNG

FEITEN & CIJFERS

15+

Jaren ervaring

25

Gedreven medewerkers

4

Nationaliteiten

110%

Inzet

© Bouwkennis B.V.   |   Alle rechten voorbehouden

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner