OPLOSSING

Voor jouw

Communicatieplan

FUNCTIES

Je doelen behalen met effectieve communicatie

Verzamel gemakkelijk relevante inzichten voor jouw communicatieplan.
Effectieve communicatie
Een goede externe analyse geeft je een solide basis voor een effectief communicatieplan. BouwKennis voorziet je van praktische inzichten, zoals: het gedrag van je doelgroep, waar je hen kunt bereiken, maar ook de belangrijkste communicatietrends.
Maak kennis
Optimale besteding van het communicatiebudget en inzet van middelenmix
Met de inzichten van BouwKennis kun je heel gericht je communicatiebudget en middelenmix bepalen. Zo maak je de keuze voor hoe je je communicatiebudget inzet op basis van data, in plaats van alleen op gevoel.
Maak kennis
Meetbare communicatie
De resultaten van communicatiecampagnes zijn vaak lastig meetbaar. Door je resultaten te kunnen afzetten tegen data uit de markt, kun je beter beoordelen of je communicatiestrategie effectief is.
Maak kennis

Wat is een communicatieplan?

Een (marketing)communicatieplan kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Het plan bestaat veelal uit een beschrijving van je doelgroepen, doelstellingen, strategie, boodschap en middelen die je wilt inzetten. Daarnaast zijn een communicatiebudget en planning onderdeel van het plan. Het beschrijft de strategie waarmee je je doelgroep wil bereiken. Op basis van een analyse van de interne en externe organisatie bepaal je de inhoud voor je plan. De input voor de externe analyse kun je halen uit databronnen, die BouwKennis al voor je verzameld en gestructureerd heeft.

Waarom is het belangrijk?

Een communicatieplan maakt jouw ideeën bespreekbaar en tastbaar, de communicatie effectiever en de resultaten meetbaar. Het zorgt voor een helder overzicht van de prioriteiten en geeft je houvast voor de uitwerking. Elk communicatieplan geeft expliciet aan wat je wel en wat niet gaat communiceren, op welk moment en hoe je de resultaten gaat monitoren. Het zorgt ervoor dat iedereen binnen je organisatie weet welke boodschap er uitgedragen moet worden.

BOUWKENNIS

Gestructureerde data op één plek

────

BouwKennis biedt jou gestructureerde marktdata over de gebouwde omgeving. Dankzij het multi-client karakter van onze data is de investering beperkt en ontzorgen we jou van een tijdsintensief en kostbaar proces.

Verrijkt met eigen onderzoek

────

Data uit alle relevante externe bronnen hebben wij reeds voor je verzameld en gestructureerd in ons datawarehouse. Dit vertalen we voor jou naar direct toepasbare kennis, door het te verrijken met eigen onderzoek en te voorzien van visie en duiding op de markt.

Van data naar visie en inzichten

────

Onze marktanalisten kennen de markt en de ontwikkelingen door en door. Zij maken voor jou de vertaalslag vanuit de data, zodat jij direct inzicht hebt in jouw markt om je strategie op te bepalen. Dit doen zij in multi-client vorm, of ze maken het voor je op maat!

Samen kijken hoe we invulling kunnen geven

aan jouw communicatieplan?

Janneke-rond-1

OPDRACHTGEVERS

Organisaties die profiteren van onze oplossing

case-logo-previder-wasco

© Bouwkennis B.V.   |   Alle rechten voorbehouden

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner