OPLOSSING

Voor jouw

ContentCreatie

001 Header-visual_BSM

Stop met zoeken!

Het creëren van pakkende content voor de bouw kan lastig zijn. Als contentspecialist gespecialiseerd in de bouwsector met ruim 10 jaar ervaring, helpen wij jou graag met het realiseren van pakkende content! BouwKennis ContentCreatie is een full service, no-nonsense contentmarketingbureau met ervaring in bijna elke vorm van communicatie. Sterk in traditionele media zoals corporate magazines, maar door de jaren heen ook gespecialiseerd in (interactieve) cross mediale communicatie. Alle werkzaamheden die hierbij komen kijken – groot of klein – nemen wij met veel enthousiasme voor onze rekening.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

ONS MANIFEST

Hoe doen we dit dan?

CONTENTMARKETINGPAKKET

Meest gekozen powersessies

Indrukwekkende content die jou helpt bij het behalen van doelen en klinkende resultaten? Het is alleen mogelijk aan de hand van een duidelijke strategie. Gaan we samenwerken, dan beginnen we daar dan ook bij voorkeur mee: met die strategie. Daarvoor hebben we een uniek concept: de PowerSessie Contentstrategie. We gaan een doelstelling formuleren en komen uit op een praktische, haalbare én succesvolle contentstrategie. We leveren een complete aanpak op die jou helpt om met content je doelstellingen te realiseren.

CONTENTSTRATEGIE

────

Kies je voor dit pakket, dan maken we met jou een contentstrategie waar je op kunt bouwen. Zo weet je welke middelen je in kunt zetten om op een effectieve manier jouw doelgroep te bereiken.

Contact

REDACTIEFORMULE

────

Als je voor dit pakket kiest bouwen we samen met jou een heel bedrijfsmagazine. We staan je bij vanaf de powersessie tot aan de uitvoering.

Contact

OPDRACHTGEVERS

Organisaties die profiteren van onze oplossing

1674122862419

INHAAKKALENDER

Altijd op de hoogte

Met de inhaakkalender 2023 mis je nooit meer speciale dagen voor social media! Ook dit jaar kan jij met onze gratis inhaakkalender elke maand inspelen op de leukste inhakers. Benieuwd naar de volledige kalender? Download hem dan nu als inspiratiebron voor jouw content in 2023!

Download inhaakkalender

Creatieve contentcreatie nodig?

We komen graag een keertje langs!

Let's get in touch!
Janneke-rond-1

© Bouwkennis B.V.   |   Alle rechten voorbehouden

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner