OPLOSSING

Voor jouw

Doelgroepanalyse

FUNCTIES

Jouw doelgroep in kaart

Duidelijk inzicht in je huidige of potentiële doelgroep.
Kennis van huidige doelgroepen
Met de informatie van BouwKennis krijg je de belangrijkste inzichten over je doelgroepen, zowel je klanten als potentieel interessante klanten. Ook weet je hoe je ze het beste kunt bereiken.
Maak kennis
Basis voor communicatieplan of customer journey
Je kunt de inzichten over je doelgroep gebruiken voor je communicatieplan, maar ook om je customer journey op te stellen.
Maak kennis
Inzichten via eigen klanten
Onderzoek onder je klanten helpt je een beter beeld te vormen van je huidige positie en de effectiviteit van je strategie. BouwKennis doet jaarlijks onderzoek naar de klanttevredenheid, het imago en de naamsbekendheid van meer dan 100 merken.
Maak kennis

Wat is een doelgroepanalyse?

Je stelt een doelgroepanalyse op door demografische, geografische, economische en psychosociale gegevens te verzamelen. Vervolgens gebruik je deze gegevens om antwoorden te verkrijgen op hoe jij relevant bent voor jouw doelgroep.

Waarom is het belangrijk?

Je maakt een doelgroepanalyse om je huidige of potentiële doelgroep(en) in kaart te brengen. Je wilt dat jouw communicatie uitingen zo goed mogelijk aansluiten op de wensen en behoeften van deze groep. Zo bereik je op een effectieve manier je doelen.

BOUWKENNIS

Gestructureerde data op één plek

────

BouwKennis biedt jou gestructureerde marktdata over de gebouwde omgeving. Dankzij het multi-client karakter van onze data is de investering beperkt en ontzorgen we jou van een tijdsintensief en kostbaar proces.

Verrijkt met eigen onderzoek

────

Data uit alle relevante externe bronnen hebben wij reeds voor je verzameld en gestructureerd in ons datawarehouse. Dit vertalen we voor jou naar direct toepasbare kennis, door het te verrijken met eigen onderzoek en te voorzien van visie en duiding op de markt.

Van data naar visie en inzichten

────

Onze marktanalisten kennen de markt en de ontwikkelingen door en door. Zij maken voor jou de vertaalslag vanuit de data, zodat jij direct inzicht hebt in jouw markt om je strategie op te bepalen. Dit doen zij in multi-client vorm, of ze maken het voor je op maat!

Vertaling naar pakkende content

────

Vanuit data, visie en inzichten bieden we graag hulp bij het vertalen van jouw strategie naar pakkende content en communicatie. Onze contentmarketeers kennen de bouw- en installatiekolom als geen ander en zijn graag jouw contentcollega op afstand.

Op zoek naar informatie over hoe jij jouw doelgroep succesvol bereikt?

Janneke-rond-1

OPDRACHTGEVERS

Organisaties die profiteren van onze oplossing

© Bouwkennis B.V.   |   Alle rechten voorbehouden

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner