OPLOSSING

Voor jouw

Zicht op Trends & Ontwikkelingen

Gratis uitproberen
FUNCTIES

Inspelen op veranderingen in de markt

BouwKennis heeft de markt voor de bouw- en installatie scherp in de gaten, houd je op de hoogte van relevante trends en ontwikkelingen en biedt jou een visie op de komende jaren.
Scherp op de veranderingen in de markt
De marktdata van BouwKennis neem je snel en gemakkelijk over in je eigen plannen.
Maak kennis
Inzicht in relevante kansen
Door de verschuivingen in de markt en wereld goed in beeld te hebben, krijg je inzicht in je huidige positie en welke kansen er liggen om op in te spelen.
Maak kennis
Basis voor innovatie mogelijkheden
Jezelf op de hoogte houden van de laatste trends en ontwikkelen werkt inspirerend. Dit biedt jou kansen om te innoveren.
Maak kennis

Wat is een trendonderzoek?

In een trendonderzoek breng je de belangrijkste ontwikkelingen binnen je markt (en vak) in kaart. Er zijn trends en ontwikkelingen op verschillende niveaus en onderdelen waar te nemen. Zo kun je het bekijken op gebied van maatschappij, economie, technologieën, marketing (en communicatie), consumenten (gedrag en behoeftes), markten en producten. Je kunt de informatie halen uit zowel deskresearch als gesprekken met experts.

Waarom is het belangrijk?

De wereld is continu in beweging. Je organisatie zal zich continu moeten blijven aanpassen aan die veranderende omgeving. Daarom is een goed inzicht in de alle trends en ontwikkelingen in jouw markt en vakgebied heel belangrijk. Zo weet je op welke ontwikkelingen je het beste kunt inspelen. Zo blijf je relevant.

BOUWKENNIS

Gestructureerde data op één plek

────

BouwKennis biedt jou gestructureerde marktdata over de gebouwde omgeving. Dankzij het multi-client karakter van onze data is de investering beperkt en ontzorgen we jou van een tijdsintensief en kostbaar proces.

Verrijkt met eigen onderzoek

────

Data uit alle relevante externe bronnen hebben wij reeds voor je verzameld en gestructureerd in ons datawarehouse. Dit vertalen we voor jou naar direct toepasbare kennis, door het te verrijken met eigen onderzoek en te voorzien van visie en duiding op de markt.

Van data naar visie en inzichten

────

Onze marktanalisten kennen de markt en de ontwikkelingen door en door. Zij maken voor jou de vertaalslag vanuit de data, zodat jij direct inzicht hebt in jouw markt om je strategie op te bepalen. Dit doen zij in multi-client vorm, of ze maken het voor je op maat!

Vertaling naar pakkende content

────

Vanuit data, visie en inzichten bieden we graag hulp bij het vertalen van jouw strategie naar pakkende content en communicatie. Onze contentmarketeers kennen de bouw- en installatiekolom als geen ander en zijn graag jouw contentcollega op afstand.

Wil jij ook inzicht in de meest

recente trends en ontwikkelingen in jouw markt?

Janneke-rond-1

OPDRACHTGEVERS

Organisaties die profiteren van onze oplossing

© Bouwkennis B.V.   |   Alle rechten voorbehouden

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner